Opendeurdagen op zaterdag 16 en zondag 17 maart 2024

Zonnetent

Wil je buiten zitten maar juist niet in die stikkende zon, of zit je net aan tafel en het begint te druppelen...typisch belgisch weer… ik wil nog wat genieten van de avond, buiten zitten en toch nog een beetje beschut.

De zonnetent zorgt voor een extra buitenruimte en geeft beschutting tegen zowel zonnewarmte als guur najaarsweer. Met de zonnetent terrasoverkappingen geniet u het jaar rond van uw mooie tuin en buitenlucht. Uw zonwering opent wanneer de zon fel begint te schijnen en sluit vanzelf als het begint te stormen.

Dus als je thuis komt na een drukke werkdag zal het lekker fris zijn in je leefomgeving of ligt de zonnetent niet bij de buren.

zonnetent led

Zonwering

Zonwering

De zonnetent biedt bescherming tegen de zon en ook tegen een spat regen. Zo geniet u langer van buiten zijn en blijft het binnen aangenaam.

Terrasoverkapping

Terrasoverkapping

Een terrasoverkapping op maat: de zonnetent is zoveel meer dan enkel een zonwering. Van zonneluifel tot volledige terrasoverkapping: ontdek al onze mogelijkheden.

Zonnescherm voor terras

Zonnescherm voor terras

Een zonnescherm op maat van uw terras. Hoogwaardige kwaliteit, vakkundig geplaatst en passend bij de stijl van uw woning.

Helemaal overtuigd?
Vraag je gratis offerte aan.