Veranda: uw aanbouw op maat

Droom je van een eigen veranda? Het hele jaar door ontspannen en genieten van extra licht en ruimte in je huis. Met een veranda vervagen de grenzen tussen binnen en buiten. Zo heb je meer plezier van je huis én van je tuin!

Samen met u werkt ons studiebureel een creatieve en functionele oplossing uit voor de uitbreiding van uw woning. Of u nu te vinden bent voor klassieke veranda, een overdekt terras of extra leefruimte (leefveranda) voor zomer en winter, wij geven er een tijdloze en/of moderne touch aan. Wij realiseren voor u een woonuitbreiding op maat en naar wens beheren we het veranda bouwproject van A tot Z. 

Download onze folder

Aluminium veranda

Met aluminium is bijna alles mogelijk, van de meest eenvoudige aanbouw veranda tot complexe constructies. Bovendien hebben aluminium profielen een lange levensduur, worden ze niet aangetast door UV-stralen of vocht, roesten of verweren ze niet en trekken ze niet krom. Aluminium dient nooit gevernist of geschilderd te worden. Het volstaat om aluminium profielen een aantal keer per jaar te reinigen met lauw water en een niet-agressief poetsmiddel. Met een aluminium veranda van Reynaers breid je zorgeloos en levenslang je comfort uit.

Er zijn zoveel stijlen, kleuren, formaten en vormen mogelijk dat je een veranda of aanbouw perfect aan jouw voorkeur en behoeftes kan aanpassen. Van strak en functioneel tot romantisch... een oranjerie, moderne uitbouw of veranda in pastoriestijl... Wat je ook in gedachten hebt, met de aluminium profielen van Reynaers realiseer je precies de veranda van je dromen! Bij Reynaers Aluminium kies je maar liefst uit meer dan 400 hoogwaardige kleuren. Zowel glanzende en matte kleuren als krasvaste en onderhoudsarme structuurlak. Je hoeft je ook niet te beperken tot één kleur, binnen- en buitenzijde van de veranda kunnen perfect in een andere kleur gerealiseerd worden.

Vraag gratis offerte

Veranda ontwerp aanbouw